Spillerforeningen har indgået en række aftaler, som er relevant for dig som fodboldspiller. Det er særligt den nugældende overenskomst mellem Spillerforeningen og Divisionsforeningen, der er interessant, da den regulerer fodboldspilleres arbejdsvilkår.

Der er indgået en aftale mellem DBU og Spillerforeningen, som regulerer vilkårene for landsholdsspillernes deltagelse på de forskellige landshold, herunder bonus, forsikringer og kommercielle rettigheder.

I denne aftale er også rammerne for bonus ved slutrundedeltagelser (EM og VM) fastlagt.

AFTALER OG REGLER

AFTALER MED DIVISIONSFORENINGEN

Spillerforeningen og Divisionsforeningen har siden 1999 indgået overenskomster. Du finder både den nugældende og tidligere overenskomster her.

DBU-regler

Søger du DBU’s standardkontrakt, regler for agenter eller listen over klubber med tilladelse til kontraktfodbold? Så klik her.

FIFA-regler

Du finder FIFAs internationale regler for transfers, FIFA-agenter og fodboldloven her.