KONTAKT

Har du spørgsmål til din kontrakt, overenskomsten, dit kontingent eller ønsker du anden form for rådgivning? Så tag endelig kontakt til os - du finder kontaktinfo nederst på siden. 

Åbningstider

Vi har åbent mandag-fredag fra kl. 8.00-16.00.

Sikkermail

Vores mailserver tilbyder at acceptere transmissionskrypterede mails (TLS), så hvis din mailserver tilbyder at fremsende med TLS-kryptering (hvilket langt de fleste mailservere automatisk gør), er der ingen der kan opsnappe din mail på vejen hen til os.

Ønsker du at kommunikere endnu mere sikkert, tilbyder vi også, at du kan lade din mailklient end-2-end kryptere din mail til en af vores medarbejdere. Du kan læse mere om denne metode her. Til end-2-end kryptering skal du installere medarbejderens offentlig certifikat. Dette certifikat kan du downloade fra samme side, som du finder den konkrete medarbejders mailadresse. I bunden finder du afdelinger og konkrete medarbejdere.

Kontakt

ADMINISTRATION

Har du spørgsmål til dit kontingent, typer af medlemskaber eller eventuelle udbetalinger i forbindelse en sag?

JURIDISK RÅDGIVNING

Har du brug for hjælp til en skadesag, eller har du spørgsmål til din kontrakt, overenskomsten, dit kontingent, eller ønsker du anden form for rådgivning? Så tag endelig kontakt til os.

SPILLERRÅDGIVNING

Skal du til at underskrive din første kontrakt? Skal dit barn? Eller har du generelle spørgsmål til det at være fodboldspiller i den professionelle verden, så er vi klar til at hjælpe.

PRESSE OG KOMMUNIKATION

Er du journalist? Eller har du spørgsmål vedr. samarbejdsmuligheder eller Spillerforeningens generelle arbejde, er du meget velkommen til at kontakte os.

JOB- OG UDDANNELSESRÅDGIVNING

Har du spørgsmål til dine uddannelses- eller karrieremuligheder? Eller vil du vide mere om 4player?