Goldie

En gang fodboldspiller, altid fodboldspiller. Hvis du har indstillet karrieren, men stadig vil holde kontakten til fodboldverdenen og gøre brug af en lang række tilbud, tilbyder vi dig et medlemskab som Goldie. Medlemskabet er gratis, men du har mulighed for at donere et engangsbeløb til vores sociale fodboldindsats for børn og unge i udsatte områder, når du melder dig ind.

Som Goldie får du adgang til en lang række af fordele, rabatter og aktiviteter.

RABATTER OG FORDELE

Leasing af bil: Leas af Mercedes og Renault på yderst fordelagtige vilkår med Hessel HiRE, men inklusiv forsikring, service og afgifter. Det eneste, du skal tænke på, er brændstof.

Vin: Få 20 pct. rabat på vin og delikatesser med Laudrup Vin & Gastronomi, der leverer i hele landet.

Øjenlaseroperation: Få kontant rabat på effektiv og sikker øjenlaserbehandling med Memira. Memira har 7 klinikker i Danmark og har operationsmetoder for alle aldersgrupper og synsfejl.

Fysioterapi: Få 10 pct. rabat på første konsultation hos en af landets førende klinikker, Protreatment. ProTreatment har afdelinger på Sjælland og i Jylland.

Indersiden: Modtag magasinet fire gange årligt, og hold dig opdateret om fodboldens verden.

LO Plus fordele: Som medlem af Spillerforeningen får du også adgang til alle LO Plus mange rabatter og fordele, bl.a.:

Forsikring: Rabat hos Alka forsikring. LO Plus medlemmer sparer i gennemsnit 3.000 kr. om året på at flytte hus-, bil- og indboforsikring til Alka.

Benzin: Rabat på brændstof hos Shell.

Hoteller & rejser: Få rabat på hoteller i både ind- og udland, bl.a. Scandic og Best Western hoteller samt forlystelsesparker og feriesteder.

Se alle LO Plus fordele her

EVENTS

Fodboldspillernes DM i golf: Vær med til Spillerforeningens traditionsrige golfturnering, hvor Vestdanmark dyster mod Østdanmark om at være fodbolddanmarks bedste golfspillere.

Årets Fodboldfest: Mød gamle holdkammerater og kolleger til Årets Fodboldfest, hvor vi slutter året af med middag, underholdning og fest.

Forpremierer og arrangementer: Bliv inviteret, når vi afholder særarrangementer og forpremierer for Spillerforeningens medlemmer.

4PLAYER – KARRIERERÅDGIVNING

Study4player: Få rådgivning om alle typer uddannelse – også online

Job4player: Få rådgivning om din second career samt adgang til CV-database

Sportsalumni.dk: Netværk med nuværende og tidligere elitesportsudøvere om din second career

PLAYER SOCIAL RESPONSIBILITY

Vær gæstetræner: Brug én time om året på at deltage i Arena Spartacus' fodboldtræning for børn og unge i udsatte områder. En time af din tid gør en kæmpe forskel for disse børn og unge.

Tag på skolebesøg: Du kan også tage med os på skolebesøg og hjælpe os i kampen mod racisme i fodbold og samfund med Giv Racismen Det Røde Kort. 

BLIV GOLDIE-MEDLEM

Kontakt Dan Hirsch Sørensen på 41 56 96 64 eller dan.sorensen@spillerforeningen.dk

Eller meld dig ind her

BLIV GOLDIE-MEDLEM

Kontakt Dan Hirsch Sørensen på 41 56 96 64 eller dan.sorensen@spillerforeningen.dk

Medlemskab

MELD DIG IND HER

Det er nemt at melde sig ind, tager 2 minutter, og du kan gøre det direkte her på siden. Klik på linket, indtast dine oplysninger og indsend din indmelding.

HVORFOR BLIVE MEDLEM?

Som medlem har du en lang række fordele. Juridisk rådgivning, hjælp mht. skade og forsikring, rådgivning om kontraktforhandling og mellemmænd og meget mere.

GOLDIES

En gang fodboldspiller, altid fodboldspiller. Hvis du har indstillet karrieren, men stadig vil holde kontakten til fodboldverdenen og gøre brug af en lang række tilbud, tilbyder vi dig et medlemskab som Goldie.

KONTINGENT OG BETALINGSSERVICE

Her finder du kontingentsatserne for de forskellige medlemskaber og tilmelding til betalingsservice. Tilmeld dig betalingsservice og spar penge.

Transferlisten

Se de nyeste spillere på transferlisten
  • Søren Brøsted Nielsen 07 Vestur
  • Niklas Thomsen HB Torshavn
  • Henrik Volquardsen BK Frem
  • Henrik Kwaku Appiah Karlslunde IF
  • Nichlas Tunna Knudsen Brabrand
Transferlisten

Medlemstilbud

Hessel HiRE

Som medlem af Spillerforeningen kan du lease Mercedes-Benz og Renault på særligt fordelagtige vilkår gennem Hessel HiRE. Både et større og et mindre budget giver mulighed for en fabriksny bil.

Sportmaster

Som medlem af Spillerforningen får du rabat, når du handler på Sportmaster.

Bang & Olufsen

Lyd og Billede Specialisten

Les Deux

Få 25 pct. rabat, når du handler på lesdeux.dk

Laudrup Vin & Gastronomi

Få 20 pct. rabat på vin og gastronomi på laudrup.dk

ProTreatment

Rabat på første konsultation hos ProTreatment. En af de førende klinikker inden for fysioterapi.

Metz

Udvalgte mærkevarer til stærkt reducerede priser.

STATE ENERGIDRIK

Som medlem af Spillerforeningen får du 25 pct. rabat på State energidrik.

LO Plus

Som medlem af Spillerforeningen har du et medlemskort, der også er et LO Plus­kort. Med det i hånden får du rabat mere end 1300 steder.

Teleplus

Via dit LO-medlemskab kan du få for­delagtige priser på mobiltelefoni, mobilt bredbånd, bredbånd og fastnettelefoni hos Teleplus