Goldie

En gang elitefodboldspiller, altid fodboldspiller. Hvis du er tidligere medlem og har indstillet karrieren, men stadig vil holde kontakten til fodboldverdenen og gøre brug af en lang række tilbud, tilbyder vi dig et medlemskab som Goldie. Medlemskabet er gratis, men du har mulighed for at donere et engangsbeløb til vores sociale fodboldindsats for børn og unge i udsatte områder, når du melder dig ind.

Rabatter og fordele

Som Goldie får du også adgang til en lang række af fordele, rabatter og aktiviteter.

Se dine mange rabatter og fordele her

Du har også adgang til PlusKort-fordele. Se dem her

Sociale arrangementer

Kom med til Spillerforeningens traditionsrige golfturnering Spillernes DM i Golf, hvor Vestdanmark dyster mod Østdanmark om at være fodbolddanmarks bedste golfspillere.

Bliv inviteret til særarrangementer og forpremierer for Spillerforeningens medlemmer.

4player - uddannelses- og karriererådgivning

Study4player: Få rådgivning om alle typer uddannelse – også online

Job4player: Få rådgivning om din second career samt adgang til CV-database

BLIV GOLDIE-MEDLEM

Kontakt Dan Hirsch Sørensen på 41 56 96 64 eller dan.sorensen@spillerforeningen.dk

Medlemskab

MELD DIG IND HER

Det er nemt at melde sig ind, tager 2 minutter, og du kan gøre det direkte her på siden. Klik på linket, indtast dine oplysninger og indsend din indmelding.

SÅDAN HJÆLPER VI DIG

Som medlem har du en lang række fordele. Juridisk rådgivning, hjælp mht. skade og forsikring, rådgivning om kontraktforhandling og mellemmænd og meget mere.

GOLDIES

En gang fodboldspiller, altid fodboldspiller. Hvis du har indstillet karrieren, men stadig vil holde kontakten til fodboldverdenen og gøre brug af en lang række tilbud, tilbyder vi dig et medlemskab som Goldie.

KONTINGENT OG BETALINGSSERVICE

Her finder du kontingentsatserne for de forskellige medlemskaber og tilmelding til betalingsservice. Tilmeld dig betalingsservice og spar penge.

MEDLEMSFORDELE

Medlemstilbud

Hessel HiRE

Som medlem af Spillerforeningen kan du lease Mercedes-Benz og Renault på særligt fordelagtige vilkår gennem Hessel HiRE. Både et større og et mindre budget giver mulighed for en fabriksny bil.

Les Deux

Få 25 pct. rabat, når du handler på lesdeux.dk

Laudrup Vin & Gastronomi

Få 20 pct. rabat på vin og gastronomi på laudrup.dk

ProTreatment

Vores samarbejde med ProTreatment sikrer dig eksklusiv rabat på dine behandlinger.

Metz

Udvalgte mærkevarer til stærkt reducerede priser.

STATE ENERGIDRIK

Som medlem af Spillerforeningen får du 30% rabat på STATE.

PlusKort

Dit medlemskort er også et PlusKort, og med det i hånden får du rabat mere end 1300 steder.

Dansk Metal A-kasse

Bliv optaget i Metal A-kasse og få mulighed for at modtage dagpenge, hvis du er uden job.