Kontingent og Betalingsservice

Kontingent opkræves halvårligt, dog årligt for medlemmer i udlandet, amatører og Goldies.

Kontingentet er fradragsberettiget, hvis du modtager løn som fodboldspiller
Hvis du har oplyst os dit cpr-nummer, bliver det automatisk trukket fra i skat.
Se om du har anført dit cpr-nummer her

Medlemstype

Halvårligt kontingent i kr.

Reel pris efter skat i kr. (anslået)

Fuldtid

Udland*

Deltid

Bibeskæftiget

Trainee

Amatør (inkl. uden klub)*

Goldie (pensioneret)**

* Opkræves årligt
** Det er gratis at være Goldie, men du har mulighed for at donere et beløb til vores sociale fodboldindsats for børn og unge i udsatte boligområder i Danmark.

Udlandsprofessionelle

Hvis du er udlandsprofessionelle, kan du kan overføre din kontingentindbetaling direkte til Spillerforeningens bankkonto:

Spar Nord Bank A/S
Reg.nr. 9314
Kontonr. 4560001768
IBAN: DK51 9287 4560001768
BIC/SWIFT: SPNODK22

Betalingsservice

Alle medlemmer af Spillerforeningen skal tilmelde sig Betalingsservice:

• Du sparer kr. 25 pr. indbetaling
  • Du slipper for at bekymre dig om betalingsfrister
  • Du kan vælge at betale kvartalsvis
  • Spillerforeningen slipper for unødigt besvær og kan i stedet fokusere på at hjælpe dig bedst muligt

Benyt nedenstående link og udfyld dine personlige oplysninger. Medlemsnummeret kan du finde i velkomstmailen eller på opkrævninger sendt fra Spillerforeningen.

Tilmeld dig Betalingsservice her.

Du kan også tilmelde dig ved at angive følgende til din bank:

PBS-nr: 02738791
Deb.gr.nr: 00001
Medlemsnr: Findes i velkomstmailen eller på tilsendte opkrævninger eller kan oplyses via mail eller et opkald til Spillerforeningen.

Kontakt Spillerforeningen på 33 12 11 28, hvis du vil have dit medlemsnummer oplyst. Send en mail til mail@spillerforeningen.dk med navn og klub eller medlemsnummer, hvis du ønsker at betale kvartalsvis.

TILMELD DIG BETALINGSSERVICE

KLIK HER

• Du sparer kr. 25 pr. indbetaling
  • Du slipper for at bekymre dig om betalingsfrister
  • Du kan vælge at betale kvartalsvis

Medlemskab

MELD DIG IND HER

Det er nemt at melde sig ind, tager 2 minutter, og du kan gøre det direkte her på siden. Klik på linket, indtast dine oplysninger og indsend din indmelding.

HVORFOR BLIVE MEDLEM?

Som medlem har du en lang række fordele. Juridisk rådgivning, hjælp mht. skade og forsikring, rådgivning om kontraktforhandling og mellemmænd og meget mere.

GOLDIES

En gang fodboldspiller, altid fodboldspiller. Hvis du har indstillet karrieren, men stadig vil holde kontakten til fodboldverdenen og gøre brug af en lang række tilbud, tilbyder vi dig et medlemskab som Goldie.

KONTINGENT OG BETALINGSSERVICE

Her finder du kontingentsatserne for de forskellige medlemskaber og tilmelding til betalingsservice. Tilmeld dig betalingsservice og spar penge.

Transferlisten

Se de nyeste spillere på transferlisten
  • Alexander Horsebøg Fremad Amager
  • Mads Vestergaard Petersen Ringkøbing IF