Sådan hjælper vi dig

Du er ekspert på banen – vi er eksperter uden for. Derfor hjælper vi dig med alt fra forsikringer og skadesanmeldelse til kontraktforhandlinger og karriererådgivning.

Vi er fodboldspillernes eneste fælles stemme. Det gælder både i Danmark, men også i Europa gennem den internationale spillerforening, FIFPro. Vi bruger vores stemme til strategisk at forbedre arbejdsvilkårene for fodboldspillere i Danmark.

Derfor hjælper du som medlem af Spillerforeningen ikke kun dig selv – du hjælper samtidig med at gøre os stærkere, så vi kan hjælpe alle fodboldspillere endnu bedre. Du kan læse mere om vores arbejde og dine fordele i medlemsfolderen.

Få svar på dine spørgsmål om:

• Arbejdsskader som professionel
  • A-kasse for professionelle
  • Kontraktforhandlinger med klubber i ind- og udland
  • Forhandlinger om en aftale med en amatørklub
  • Hvad er lønniveauet i en bestemt klub?
  • Er den forsikring, klubben tilbyder, tilstrækkelig?
  • Kollektive forhandlinger i klubberne om fx bonus
  • Forsikringer til amatører og professionelle
  • Skatteforhold for amatører og professionelle
  • Uddannelse og job sideløbende med eller efter fodbolden
  • Osv. osv. osv.

Info og kontakt
Du kan læse mere om Spillerforeningens mange fordele og finde kontaktinfo nedenfor.

TEAM SPILLERFORENINGEN

Team Spillerforeningen er et tilbud om preseason-træning både sommer og vinter. Du har som medlem mulighed for at deltage i fodboldtræning, træningskampe og fysisktræning i samarbejde med ProTreatment.

4PLAYER

4player beskæftiger sig med second career-rådgivning til nuværende og tidligere elitesportsudøvere. Gennem tre ordninger rådgiver 4player elitesportsudøvere i Danmark i transitionen fra sport til civil karriere.

SAGSBEHANDLING OG JURIDISK RÅDGIVNING

Spillerforeningen har ført en lang række sager for medlemmerne inden for alt fra arbejdsskadesager og forsikringer til uretmæssige fyringer og principielle sager.

SKATTERÅDGIVNING

Spillerforeningen samarbejder med revisions- og konsulentvirksomheden Ernst & Young, så du får den bedste skatterådgivning. Som medlem af Spillerforeningen kan du få tilsendt en skattefolder og få overblik over dine muligheder for fradrag mm. Skriv eller ring for at høre nærmere.

AGENTSERVICE

Allan Reese, spilleragent med licens fra DBU, er tilknyttet Spillerforeningen. Han kan i samarbejde med Spillerforeningens øvrige rådgivere give dig en optimal forberedelse og gennemførelse af konkrete kontraktforhandlinger.

ADMINISTRATION

Har du spørgsmål til dit kontingent, typer af medlemskaber eller eventuelle udbetalinger i forbindelse en sag?

JURIDISK RÅDGIVNING

Har du har spørgsmål til fodboldens overenskomst? Skal du anmelde en skade? Eller er du i tvivl om andet vedr. jura?

KONTRAKTRÅDGIVNING

Skal du til at underskrive din første kontrakt? Skal dit barn? Eller har du generelle spørgsmål til forhandlingssituationen eller kontraktens indhold?

PRESSE OG KOMMUNIKATION

Er du journalist? Eller har du spørgsmål vedr. samarbejdsmuligheder, Spillerforeningens generelle arbejde eller annoncering i magasinet Indersiden?

JOB- OG UDDANNELSESRÅDGIVNING

Har du spørgsmål til dine uddannelses- eller karrieremuligheder? Eller vil du vide mere om 4player?

SOCIALT ANSVAR

Vil du også tage socialt ansvar gennem Arena Spartacus, Spartans FB eller Giv Racismen Det Røde Kort? Eller blot høre mere om vores Player Social Responsibility-initiativer?