Transferlisten

Find jeres næste spiller på Spillerforenings transferliste. Her finder I spillere, der må og vil kontaktes angående en ny kontrakt.

Spillerforeningens transferliste er et af de første steder, spillere registrerer sig, og listen holdes løbende opdateret.

For at komme på Transferlisten skal man være medlem af Spillerforeningen og have været på kontrakt i en dansk eller udenlandsk klub inden for det seneste år.

Som spiller kan du skrive dig på Tranferlisten her: www.spillerforeningen.dk/min-side/mine-oplysninger/tilmeld-mig-transferlisten/

Aktuel transferliste

DatoNavnKlub

Om transferlisten

Spillerforeningens transferliste er et af de første steder, der tjekkes, når truppen skal forstærkes.

For at komme på transferlisten skal man have været på kontrakt i en dansk eller udenlandsk klub inden for det sene­ste år samt være registreret medlem hos Spillerforeningen.

Man kan kun stå opført på transferlisten i tre måneder, medmindre man selv forlænger med yderligere en ny tremåneders periode på listen. Det sikrer, at listen altid er aktuel og kun indeholder spillere, der må og vil kontaktes.

Transferlisten har til formål:

• At hjælpe spillere uden kontrakt, eller hvis kontrakt er ved at udløbe, med at få en ny kontrakt
  • At hjælpe spillere, der i enighed med klubben ønsker at ophøre en løbende kontrakt

Hold mig opdateret

Få opdateringer med de seneste navne på transferlisten. Tilmeld dig transferlistens nyhedsbrev.