SPF positiv over for muligheden for fri udskiftning ved hjernerystelser

28. 10. 2020

Fra det nye år kan det blive muligt at udskifte en spiller, der viser tegn på hjernerystelse, selv om holdet har brugt alle sine udskiftninger. Et spændende initiativ, som Spillerforeningen ser positivt på.

LÆS MERE

Fra 2. division til anfører i Eliteserien på fem år

28. 10. 2020

Udvikling har altid været – og er fortsat – nøgleordet for Mikkel Maigaard, der har taget den utraditionelle vej til fodboldtoppen. »Det er det arbejde, man laver, hvor der ikke er andre, der står og kigger på, der i sidste ende flytter dig de tre-fire procent, der gør, at det er dig, der får chancen og ikke din sidemakker,« mener Maigaard.

LÆS MERE

34: Kevin Bechmann Timm mistede sin far otte timer efter sin superligadebut

23. 10. 2020

PODCAST: Mens faderen lå for døden, kæmpede Kevin Bechmann Timm det, der syntes som en umulig kamp mod tiden. Otte timer inden, faderen gav slip på livet, indfriede han deres fælles drøm.

LÆS MERE

33: Vindermentalitet er gået i glemmebogen, mener EM-guldvinder

21. 10. 2020

Han måtte flygte fra Pisa efter en magtkamp med præsidenten. Og så mener han, at der mangler vindermentalitet i dansk fodbold. Hør EM-guldvinderen Henrik ’Store’ Larsen uddybe i denne podcastudsendelse.

LÆS MERE

4player tilbyder gratis adgang til digital selvhjælp

08. 10. 2020

Som et led i 4players nye tiltag omkring mental sundhed er der indgået en aftale med Encounter om at deltage i et pilotprojekt om forebyggelse og håndtering af stress.

LÆS MERE

32: Martin Vingaard om lederforbilleder, karrierestop og at være nybegynder i sin egen verden

06. 10. 2020

Han er blevet i fodboldverdenen. Endda i en klub, hvor han har et indgående kendskab til kulturen. Alligevel har transitionen været en stor omvæltning for den ellers velforberedte Martin Vingaard.

LÆS MERE

Larsen glæder sig til bestyrelsesarbejdet: Vil kæmpe for mere fleksibilitet på uddannelsesstederne

30. 09. 2020

Nicolai Larsen har været anfører og prøvet at påvirke tingene i sin klub. Nu er han klar til at gøre det i en endnu større skala som nyt bestyrelsesmedlem i Spillerforeningen, hvor han især brænder for at skabe endnu mere fleksible uddannelsesmuligheder for fodboldspillere.

LÆS MERE

Fem nye ansigter i Spillerforeningens bestyrelse

24. 09. 2020

Jeppe Curth fortsætter som formand for Spillerforeningens bestyrelse, hvor fem nye spillere har fået plads.

LÆS MERE

Vejle-talent er Årets Profil i 1. division

20. 09. 2020

Tæt på hver fjerde stemme blev sat ud for Vejle Boldklubs Arbnor Mucolli, da spillerne i landets næstbedste række skulle stemme på Årets Profil i sæsonen 2019-2020.

LÆS MERE

31: Portræt af mennesket og fodboldspilleren Erik Sviatchenko

19. 09. 2020

Han går op i mode og kultur. Og har altid overvejet sit tøjvalg. For det handler om at give det rigtige førstehåndsindtryk, når man møder (nye) mennesker. Med hjælp fra en af hans første trænere og fra tidligere holdkammerater kommer vi i denne podcast tæt – rigtig tæt – på Årets Profil i Superligaen, Erik Sviatchenko.

LÆS MERE