08. 12. 2005

Spillerforeningen vælger ny formand til februar

Peter Møller trækker sig som Spillerforeningens formand. Derfor skal der vælges ny formand for Spillerforeningen på repræsentantskabsmødet i februar 2006.

Spillerforeningens formand Peter Møller offentliggjorde i sidste uge, at han indstiller sin professionelle fodboldkarriere til fordel for et job som studievært på DR Sporten. Peter Møllers kommende job og virket som Spillerforeningens formand kan desværre ikke forenes. Derfor skal Spillerforeningen vælge ny formand umiddelbart efter næste repræsentantskabsmøde, som holdes sidst i februar måned 2006.