18. 07. 2007

Er du vores kommende fodboldjurist?

Spillerforeningen søger en jurastuderende som studentermedhjælper.

Arbejdet i Spillerforeningen er en unik mulighed for et studiejob, hvor du ved at få ansvaret for nogle meget aktuelle og håndgribelige sager bliver klædt godt på til de praktiske udfordringer, det moderne erhvervsliv kræver.

Som stud. jur. i Spillerforeningen vil du få indblik i nogen af de mest interessante juridiske sager i dansk fodbold. Når fodboldspillere oplever, at deres kontrakter bliver misligholdt, eller når der skal udarbejdes processkrifter til principielle sager om fremtiden i dansk fodbold, har du som Spillerforeningens sagsbehandler en vigtig rolle.

I samarbejde med Spillerforeningens direktør og jurist vil du blandt andet komme til at stå for behandlingen af de danske fodboldspilleres skadessager og forsikringssager og planlægge forhandlinger med de forskellige parter i dansk fodbold.

Samtidig stræber Spillerforeningen efter at have en udadvendt profil, hvor indholdet af de forskellige retssager og forhandlinger løbende skal offentliggøres i et medlemsblad og på spillerforeningen.dk.

Som et led i arbejdet vil du udvikle dine faglige kompetencer gennem et samarbejde med Spillerforeningens eksterne advokatkontor og øvrige rådgivere.

Du refererer til Spillerforeningens direktør.

- Interesse for obligationsret, formueret, forsikringsret og sportsret

- Minimum et år tilbage af studiet

- God til skriftlig dansk

- God til engelsk i tale og skrift og gerne fransk og tysk

- Fodbold- og sportsinteresseret

- Selvstændig, servicemindet, udadvendt

Arbejdstid og -vilkår

15 timer pr. uge, fordelt på 3-5 arbejdsdage per uge, der fastlægges for et semester ad gangen. Overarbejde kan periodevist forekomme, og dette skal afspadseres.

Ferie placeres fleksibelt i forhold til den ansattes ønsker og Spillerforeningens opgavepukler i årets løb.
Løn er kr. 7.500,- pr. mdr.

Skriftlig ansøgning sendes til Spillerforeningen, Pilestræde 35, 1., 1112 København K og stiles til Direktør Mads Øland.

Spørgsmål kan rettes til direktør Mads Øland eller jurist Adam Nistrup Holmegaard.

Dokumentation for eksamensresultater til dato vedlægges i kopi.

Ansøgninger skal være Spillerforeningen i hænde senest den 7. august 2007.

Om Spillerforeningen

Spillerforeningen er en medlemsorganisation for de danske fodboldspillere, der arbejder for at sikre, at spillerne arbejder under rimelige vilkår. Derfor taler vi altid spillerens sag, hvad enten det drejer sig om manglende feriepenge, pension, forsikringer eller udvikling af transferreglerne.

Spilerforeningen beskæftiger til dagligt 11 mand.

Medlemmerne spænder fra Michael Gravgaard og Jon Dahl Tomasson til profiler i 2. Division.

Du refererer til Spillerforeningens direktør.

- Interesse for obligationsret, formueret, forsikringsret og sportsret

- Minimum et år tilbage af studiet

- God til skriftlig dansk

- God til engelsk i tale og skrift og gerne fransk og tysk

- Fodbold- og sportsinteresseret

- Selvstændig, servicemindet, udadvendt

Arbejdstid og -vilkår

Løn er kr. 7.500,- pr. mdr.

Dokumentation for eksamensresultater til dato vedlægges i kopi.

Ansøgninger skal være Spillerforeningen i hænde senest den 7. august 2007.

Om Spillerforeningen

Spilerforeningen beskæftiger til dagligt 11 mand.