02. 04. 2007

Jurist til Spillerforeningen

Til kontoret med beliggenhed i Pilestræde i København søger vi nu en dynamisk jurist, der kan være med til at holde øjet på bolden i den rivende udvikling, Spillerforeningen oplever.Jobbet:
Spillerforeningen søger en dynamisk jurist. Med reference til direktøren for Spillerforeningen bliver det din opgave dels at fungere som rådgiver for medlemmerne og dels at assistere Spillerforeningens direktør i foreningsarbejdet. Du vil som rådgiver forestå arbejdet med medlemmernes forskellige sager vedrørende f.eks. forsikring, pension, feriepenge, immaterielret, arbejdsskadeforsikring mv. I tæt samarbejde og sparring med direktøren vil du endvidere skulle planlægge forhandlinger, skrive artikler til Spillerforeningens blade, kommentere overenskomstudkast samt forberede og deltage i konkrete overenskomstforhandlinger mv. Dine arbejdsopgaver vil blandt andet være:

- Forestå rådgivning af foreningens medlemmer samt organiseringen heraf.
- Servicere Spillerforeningens eksterne rådgivere.
- Planlægning og deltagelse i forbindelse med overenskomstforhandlinger, spillermøder og andre af foreningens aktiviteter.
- Skrive artikler til Spillerforeningens blade samt Internetside.

Kvalifikationer:
- Uddannet cand.jur., cand.merc.jur. eller cand.polit med flair for jura.
- 3- års erfaring som jurist, alternativt nyuddannet med en god ballast fra studierelevant arbejde.
- Du behersker engelsk i skrift og tale på forhandlingsniveau
- Kendskab til fransk er et plus.
- Erfaring fra en tilsvarende stilling er en fordel.

Personlige egenskaber:
- Du er en teamplayer med højt drive.
- Du er arbejdsom og dynamisk.
- Du er beslutningsdygtig og bevidst om din faglige kunnen.
- Du er udadvendt af natur med evner for at opbygge netværk.
- Du evner at se muligheder og løsninger og trives med at føre dem ud i praksis.
- Fodbold- og sportsinteresseret.

Du tilbydes:
En spændende og alsidig stilling som jurist i en dynamisk forening med plads til udfoldelse og udvikling, gode løn og pensionsvilkår.

Vi foretrækker en elektronisk ansøgning. Du kan søge stillingen på Adeccos hjemmeside under "søg stillingen". Ved spørgsmål til ansøgningsprocessen kontakt venligst chefkonsulent fra Adecco, Ditte Buchwald, på telefon 3838 1271.Jobbet:

- Forestå rådgivning af foreningens medlemmer samt organiseringen heraf.
- Servicere Spillerforeningens eksterne rådgivere.
- Skrive artikler til Spillerforeningens blade samt Internetside.

Kvalifikationer:
- Uddannet cand.jur., cand.merc.jur. eller cand.polit med flair for jura.
- Du behersker engelsk i skrift og tale på forhandlingsniveau
- Kendskab til fransk er et plus.
- Erfaring fra en tilsvarende stilling er en fordel.

Personlige egenskaber:
- Du er en teamplayer med højt drive.
- Du er arbejdsom og dynamisk.
- Du er beslutningsdygtig og bevidst om din faglige kunnen.
- Du er udadvendt af natur med evner for at opbygge netværk.
- Fodbold- og sportsinteresseret.

Du tilbydes: