24. 09. 2008

Få fordele med det nye LO Plus Guldkort

Spillerforeningens medlemmer kan nu drage fordel af det nye LO Plus Guldkort, der er en kombination af et medlemskort, et rabatkort og et betalingskort.

Som medlem af Spillerforeningen har du allerede et medlemskort, som også er et LO Plus-kort. Nu får du tilbud om at udskifte dit nuværende medlemskort med et LO Plus Guldkort. Udover de eksisterende rabatter i mere end 1.000 butikker og virksomheder, kan kortet også bruges til at betale med, da det er et MasterCard.

Modsat at anskaffe sig et MasterCard i en bank, er det gratis at bestille et LO Plus Guldkort, der er ingen løbende gebyrer og den rentefri periode kan strække sig helt op til 52 dage. Rent faktisk kan de fleste spare mere eller lige så mange penge, som de betaler i kontingent til Spillerforeningen, hvis de udnytter rabatmulighederne optimalt.

Som med andre betalingskort, skal du ansøge om at modtage LO Plus Guldkortet. Det er ikke meningen at kortet skal erstatte dit Dankort, i stedet skal det ses som et supplement til dette. Til gengæld får du en række fordele og tre kort i et - et medlemskortet, et rabatkort og et betalingskort, der altid er rart at have i baghånden.

Spillerforeningen er glad for at kunne tilbyde dig fordele, som du kan få glæde af i din hverdag og fritid. Rabatterne dækker over alt fra benzin til ferierejser og billig el, IT og telefoni og MasterCard’et kan bruges over 30.000 steder herhjemme og mere end 25 millioner steder verden over.

Opsummering af fordele

• Medlemskort til Spillerforeningen
  • Rabatkort til mere end 1.000 butikker
  • Betalingskort til alle steder i Danmark, på internettet og i udlandet hvor MasterCard modtages