03. 10. 2008

Karsten Jensen stopper i Næstved ved årets udgang

Efter et mæglingsmøde mellem Spillerforeningen og Divisionsforeningen er Næstved Boldklub og Karsten Jensen blevet enige om at stoppe samarbejdet fra d. 1/1 2009. Foto: © Per Kjærbye.

Spillerforeningen udtrykker glæde over at have været med til at finde en løsning på sagen, som begge parter kan være tjent med. I den resterende del af indeværende transfervindue træner og spiller Karsten Jensen for Næstveds 2.-holdstrup, men står samtidig til rådighed for førsteholdet, hvis det skulle vise sig at blive nødvendigt.

Aftalen betyder samtidig at Karsten Jensen frit kan skifte klub, når det nye transfervindue åbner d. 1/1 2009. Flere klubber vil sikkert være interesserede i at hente den 31-årige angriber, der i 228 kampe for Næstved har scoret 137 mål.

Mads Øland er selvsagt glad for resultatet af mæglingsmødet:
Ser man på sagen i sin helhed, var det var en sag der bedst egnede sig til et kompromis. Parterne har trods alt haft gensidig nytte af hinanden i mange år. Jeg tror og håber på, at Karsten har et par gode år og en masse mål til gode i en anden klub, ikke mindst når man ser på hans imponerende scoringssnit.

Spilleren selv er lettet over sagens afslutning og siger på Næstved Boldklubs hjemmeside:
Jeg er glad for, at vi nu har fået en afklaring. Jeg har altid været glad for at repræsentere Næstved, og vil også gerne benytte lejligheden nu til at takke alle tilskuere og fans for mange vidunderlige år på Næstved Stadion. Jeg vil nu koncentrere mig om mine ”nye” holdkammerater på Næstveds 2. hold, og overveje min situation.

Direktør i Næstved Boldklub, Lars Jensen, siger om Karsten Jensens tid i klubben:
Karsten Jensen har i mange år været en særdeles vigtig spiller i Næstved Boldklub, hvorfor vi fra klubbens side vil sige ham foreløbigt tak for indsatsen på klubbens 1. hold, og i øvrigt ønske ham held og lykke med sin fremtidige fodboldkarriere.

Mads Øland er selvsagt glad for resultatet af mæglingsmødet: