11. 10. 2008

Masser af røde kort i kulturnatten

Der var lagt op til kamp fra start da kampagnens profiler Henrik Kildentoft, Bajram Fetai, Mikkel Bischoff og Morten Wieghorst stillede op til kamp på skærmen.Også Dennis Nordensbøl, der er Danmarksmester i Fifa 06 og 07 blev udfordret af de mange unge som ældre.
Giv Racismen Det Røde Kort inviterede unge som ældre til match på skærmen og en diskussion om racisme og diskrimination i sporten og samfundet generelt.
"Det er her vi skal på banen, vi skal holdningsbearbejde og vise de unge at det ikke er iorden at opføre sig nedladende. Jeg oplever det jo selv og bliver hver gang berørt". udtaler Bajram Fetai FCN.

Mikkel Bischoff supplerer "Det er vigtigt at rollemodellerne går forrest, vi er rigtig meget ude på skolerne og snakke med de unge"

Stemingsbilleder fra aftenen i den københavnske Kulturnat:

Stemingsbilleder fra aftenen i den københavnske Kulturnat: