05. 03. 2010

15. marts er sidste ansøgningsfrist for en række uddannelser

En række uddannelser modtager kun ansøgninger via kvote 2, hvilket betyder, at den 15. marts er sidste ansøgningsfrist for optagelse. Foto © Elisa Franck

Det er vigtigt at være opmærksom på, at der i år findes 17 uddannelser som kun optager studerende via kvote 2 – heriblandt Idræt. De fleste af de 17 uddannelser kræver, at du består en optagelsesprøve, mens du på to af uddannelserne i stedet skal have relevant faglig erfaring.

De 17 uddannelser er:

• Afspændingspædagog
• Designer
• Designteknologi
• Fotojournalist
• Grafisk kommunikation
• Idræt
• Journalist
• Journalistik
• Karakteranimation
• Medie- og sonokommunikation
• Medieproduktion og ledelse
• Musikterapi
• Musikvidenskab
• Tekstile fag og formidling
• Tv- og medietilrettelæggelse

Ikke optagelsesprøve, men andre krav
• Den frie lærerskole – et års erhvervsarbejde eller lignende
• Kunsthåndværker – relevant faglig eller teoretisk oplæring af rimelig varighed

Du kan læse meget mere om uddannelserne ved at klikke her.

Hvis dit gennemsnit på studentereksamen, HF eller lignende ikke lever op til kravene og gerne vil i gang med en videregående uddannelse, som kræver et højt gennemsnit for at blive optaget i kvote 1, skal du ligeledes søge om optagelse via kvote 2 inden den 15. marts 2010.

Study4player har faste kontaktpersoner på alle landets otte universiteter og en række øvrige uddannelsesinstitutioner og kan hjælpe med alle typer uddannelser, hvad enten det er HF-enkeltfag, fysioterapeut, cand.merc. etc.

Kontakt Study4player på tlf. 65 50 22 72 eller study4player@spillerforeningen.dk, hvis du har spørgsmål.

De 17 uddannelser er:

• Afspændingspædagog
• Designer
• Designteknologi
• Fotojournalist
• Grafisk kommunikation
• Idræt
• Journalist
• Journalistik
• Karakteranimation
• Medie- og sonokommunikation
• Medieproduktion og ledelse
• Musikterapi
• Musikvidenskab
• Tekstile fag og formidling
• Tv- og medietilrettelæggelse

Ikke optagelsesprøve, men andre krav
• Den frie lærerskole – et års erhvervsarbejde eller lignende

Du kan læse meget mere om uddannelserne ved at klikke her.