FIFPro: VM i 2022 skal afholdes om vinteren

21. 12. 2010

Den internationale spillerforening, FIFPro, anbefaler, at VM i Qatar i 2022 skal afholdes om vinteren. FIFA er lydhør over for idéen.

LÆS MERE

Video: Sportsalumni.dk på TV2 Lorry

20. 12. 2010

Netværkskoordinator Rasmus Haagensen og tidligere håndboldspiller Mette Vestergaard fortæller om netværksmulighederne i Sportsalumni.dk på TV2 Lorry.

LÆS MERE

Møller: Man har brug for at få stimuleret hjernen

17. 12. 2010

Marc Møller er en af de fodboldspillere, som har valgt at tage en uddannelse sideløbende med fodboldkarrieren.

LÆS MERE

Fra hidsigprop til ordensmagt

14. 12. 2010

I år tog Mikkel Aagaard beslutningen om at slutte håndboldkarrieren før tid. En beslutning, der blev fremprovokeret af en blanding af lykkelig familieidyl, smertelig skadeshistorie og drømmen om at få en karriere - efter karrieren. Foto © Jan Christensen

LÆS MERE

Fodboldspiller med speciale i strategi, organisering og ledelse

13. 12. 2010

Mange fodboldspillere har ingen uddannelse, og det giver problemer, når karrieren slutter. Men for Andreas Mortensen ser tingene anderledes ud. Efter seks års studier kan kalde sig cand. merc. med specialisering i strategi, organisering og ledelse.

LÆS MERE

Årets Fodboldfest 2010

10. 12. 2010

Spillerforeningen afholdt onsdag den 8. december Årets Fodboldfest i festlige rammer i Hal D i København. Se billeder fra festen her. Foto © Anders Kjærbye.

LÆS MERE

Video: Bajram Fetai som journalist

09. 12. 2010

Ved Årets Fodboldfest 2010 overtog Bajram Fetai mikrofonen og stillede skarpe spørgsmål til Emil Dyre, Morten Karlsen og Mikkel Beckmann.

LÆS MERE

Video: Prisen er resultatet af 5 års hårdt arbejde for William Kvist

09. 12. 2010

William Kvist udtaler sig om det hårde arbejde, der ligger bag prisen som Årets Profil i Superligaen 2010.

LÆS MERE

Racistiske udsagn medfører straf til Hvidovre IF

08. 12. 2010

DBU har i dag tildelt Hvidovre IF en misbilligelse, fordi tilskuere fra Hvidovre IF ytrede sig racistisk over for Ayoub Sørensen. Foto © Per Kjærbye

LÆS MERE

Christian Eriksen: En stor ære at blive kåret af kollegerne

07. 12. 2010

Fodboldkollegerne har udnævnt Ajax-spilleren Christian Eriksen til Årets Talent. Og i mandags modtog han så sin pris, da formand for Spillerforeningen, Thomas Lindrup, overraskede Årets Talent i Amsterdam.

LÆS MERE

William Kvist: Den vigtigste kåring

06. 12. 2010

Fodboldkollegerne har udnævnt FCK’s midtbanegeneral, William Kvist, til Årets Profil i Superligaen. Se DR's indslag med ham her.

LÆS MERE

Første udgave af FIFPro Winter Tournament afholdes i Norge

02. 12. 2010

Den første udgave af FIFPro Winter Tournament afholdes den 14. januar 2011 i Oslo, hvor spillerforeningerne fra Finland, Norge, Sverige og Irland vil deltage i turneringen for transferfrie fodboldspillere. Foto © FIFPro

LÆS MERE

Spillerstrejke i den italienske Serie A

01. 12. 2010

De italienske spillere vil strejke og aflyser dermed spillerunden den 11.-12. december som følge af uenighed omkring kontrakter.

LÆS MERE

SPORTSALUMNI.dk - Netværk vejen frem til ny karriere

29. 11. 2010

Via SPORTSALUMNI.dk kan nuværende og tidligere elitesportsudøvere netværke for at sikre sig succes i erhvervslivet, når den aktive karriere er slut. En række prominente sportsfolk er allerede hoppet med på vognen.

LÆS MERE

De unge uddanner sig som aldrig før

24. 11. 2010

Nye historiske tal fra Undervisningsministeriet viser, at knap 50 procent af ungdomsårgangen fra 2009 forventes at gennemføre en videregående uddannelse. Det er derfor endnu vigtigere end før at følge med i uddannelseskapløbet. Foto © Stock.xchng

LÆS MERE

Højreradikale fans vil ikke have et multietnisk landshold

19. 11. 2010

Den italienske angriber, Mario Balotelli blev udsat for grov racisme under onsdagens landskamp mellem Italien og Rumænien. Foto © Fodboldbilleder.dk

LÆS MERE

4player lancerer SPORTSALUMNI.dk - Et karrierenetværk for nuværende og tidligere elitesportsudøvere

16. 11. 2010

SPORTSALUMNI.dk samler nuværende og tidligere elitesportsudøvere, der er optaget af at skabe en karriere efter sporten, om gensidig karrierefremme.

LÆS MERE

Italienske spillere planlægger fortsat strejke

16. 11. 2010

Den italienske spillerforening, AIC, har annonceret, at spillerne fra den italienske Serie A fortsat planlægger at gå i strejke, hvis der ikke nås frem til en ny overenskomstaftale inden den 30. november. Foto © FIFPro

LÆS MERE

Leo Grosso ny FIFPro præsident

11. 11. 2010

Leonardo Grosso blev onsdag den 10. november valgt ind som ny FIFPro præsident. Dette skete under FIFPro’s årlige generalforsamling, som i år afholdes i Kuala Lumpur. Foto © FIFPro

LÆS MERE

FIFPro afholder generalforsamling i Kuala Lumpur

10. 11. 2010

FIFPro’s årlige generalforsamling afholdes denne gang i Kuala Lumpur i Malaysia. Her vil repræsentanter fra 52 internationale spillerforeninger mødes for at diskutere den nuværende situation for de professionelle fodboldspilleres forening. Foto © FIFPro

LÆS MERE

Video: Coster-Waldau giver racismen det røde kort

08. 11. 2010

Søndagens Superliga-kamp mellem Lyngby og SønderJyskE var mere end en fodboldkamp. Den blev også brugt som en markering mod racisme. Se interviewet med Nikolaj Coster-Waldau og Lyngbys Morten Bertolt her.

LÆS MERE

Tilskuere på Hvidovre Stadion politianmeldt for racisme

05. 11. 2010

To personer, der var til stede ved kampen mellem Hvidovre og Lyngby, har politianmeldt de to personer, der kom med racistiske tilråb mod Ayoub Sørensen. Spillerforeningen ser desuden frem til Disciplinærudvalgets håndtering af sagen.

LÆS MERE

Den russiske spillerforening sagsøger det russiske fodboldforbund

03. 11. 2010

Den russiske spillerforening sagsøger det russiske fodboldforbund på grund af ulovlig kompensation i forbindelse med unge spillere, efter at deres kontrakt er udløbet. Foto © FIFPro

LÆS MERE

FC Dundee frataget 25 point grundet økonomiske problemer

03. 11. 2010

Den skotske klub, FC Dundee er blevet fra taget 25 point grundet rod i økonomien, hvilket har ført til at klubben er gået i betalingsstandsning. Klubben har bl.a. fået en skatteregning på fire millioner kroner.

LÆS MERE

Fodboldspillere har samme rettigheder som andre ansatte

03. 11. 2010

FIFPro og den franske spillerforening, UNFP, organiserede for nylig en videnskabelig konference i Paris med det formål at definere jobbet som fodboldspiller i Europa. Foto © FIFPro

LÆS MERE

Ny racisme-sag i dansk fodbold

01. 11. 2010

I søndagens kamp mellem Næstved og Viborg blev Viborgs Carlos Shiralipour udsat for racistiske tilråb. Yderligere forsøgte en ophidset Næstved-fan at få fat i Viborg-spilleren. Foto © Fodboldbilleder.dk

LÆS MERE

Fodboldverdenen tager afstand fra racisme

29. 10. 2010

Lyngby-spilleren Ayoub Sørensen blev under onsdagens pokalkamp mellem Hvidovre og Lyngby udsat for grove racistiske tilråb fra tribunerne. En forenet dansk fodboldverden tager afstand fra episoden.

LÆS MERE

Video: Martin Jørgensen tager afstand fra racisme

28. 10. 2010

AGF's tidligere landsholdsspiller og Serie A-spiller, Martin Jørgensen, opfordrer alle til at tage afstand fra racisme, oven på gårsdagens racistiske hændelse på Hvidovre stadion.

LÆS MERE

Video: Ayoub Sørensen om racistiske tilråb

28. 10. 2010

Lyngby-spilleren Ayoub Sørensen blev under onsdagens pokalkamp mellem Hvidovre og Lyngby udsat for grove racistiske tilråb fra tribunerne. Der blev bl.a. lavet abelyde og råbt abe efter spilleren.

LÆS MERE

Ralph van Dooren vinder sag over tidligere klub

27. 10. 2010

Den hollandske spiller Ralph van Dooren har vundet en længerevarende sag over sin tidligere klub Club Tofta Itróttarfelag i forbindelse med klubbens ubegrundede ophævelse af kontrakten.

LÆS MERE