07. 12. 2010

Christian Eriksen: En stor ære at blive kåret af kollegerne

Fodboldkollegerne har udnævnt Ajax-spilleren Christian Eriksen til Årets Talent. Og i mandags modtog han så sin pris, da formand for Spillerforeningen, Thomas Lindrup, overraskede Årets Talent i Amsterdam.

Se billederne fra overrækkelsen på Ajax Amsterdams træningsanlæg her.

Christian Eriksen blev overrasket over at vinde den prestigefyldte pris men også meget stolt. Samtidig fastslår han, at han meget gerne vil vinde flere priser i fremtiden.

”For et år siden havde jeg aldrig forestillet mig, at der kunne ske så meget på så kort tid. Men det er jo fedt, for det har mest været gode ting, der er sket. Lige en gang imellem bliver jeg nødt til at knibe mig selv i armen for at være sikker på, at det virkelig også er noget, jeg oplever. Men det er jo de her oplevelser, man samler på som fodboldspiller, og jeg vil gerne have endnu flere priser i fremtiden. Meget gerne,”
siger Christian Eriksen, der tager det seneste års udvikling som et bevis på, at han for et par år siden valgte rigtigt, da han skrev under på kontrakten i Amsterdam.

Se billederne fra overrækkelsen på Ajax Amsterdams træningsanlæg her.