06. 10. 2010

Video: Ole Budtz skal hjælpe FC Fyn væk fra bunden

Den rutinerede forsvarsspiller, Ole Budtz deltog i Spillerforeningens FIFPro Tournament 2010 og har efterfølgende skrevet kontrakt med FC Fyn, som han skal hjælpe væk fra bunden.

Budtz har netop skrevet kontrakt med FC Fyn og er klar til at tage ansvar. Krisen har længe kradset i FC Fyn, men med købet af Ole Budtz regner klubben med at have taget et skridt i den rigtige retning.

Budtz har haft en noget turbulent tilværelse efter hans kontrakt med AFG udløb sidste sommer. Efter et par måneder som klubløs skiftede han til norsk fodbold, men da hans norske klub rykkede ned, forlod han klubben og tog til Brabrand for at spille. Hans kontrakt med Brabrand udløb den 30. juni og først nu, har han fundet en ny klub.

Se indslaget fra KanalSport her:

Ole Budtz på KanalSport

Se indslaget fra KanalSport her:

Ole Budtz på KanalSport