19. 07. 2010

Videoindslag fra FIFPro Tournament 2010

Spillerforeningen har samlet en række videoindslag fra turneringen for transferfrie fodboldspillere fra mediepartner KanalSport. Se bl.a. indslag med Ole Budtz om cypriotisk interesse.

Arbejdsløse fodboldspillere til skue i Rijnsburg
Lørdag spillede 16 kontraktløse fodboldspillere deres første to kampe ved stævnet FIFpro Tournament, hvor arbejdsløse fodboldprofessionelle fra otte lande dyster om de fremmødte scouts opmærksomhed.

Arbejdsløse femtebedst
Den danske delegation af kontraktløse fodboldspillere spillede søndag sidste kamp i FIFPro Tournament.

Cypriotisk interesse for Budtz
AEK Larnaca, der netop er rykket op i Cyperns bedste række, udtrykte efter danskernes sidste kamp ved FIFPro Tournament interesse for forsvarsspiller Ole Budtz.

Budtz om cypriotisk interesse: Forholdene skal være i orden
Ole Budtz er åben overfor interessen fra den cypriotiske klub AEK Larnaca, men har rådført sig ved medspiller og værelseskammerat Peter Gravesen, som har spillet to år i APEP Pitsilia.

Arbejdsløse fodboldspillere til skue i Rijnsburg

Arbejdsløse femtebedst