31. 01. 2011

Fælles erklæring fra europæisk forum for sportsudøvere

The European Professional Sportspeoples' Forum, der netop er blevet rundet af i Bruxelles, udmundede i en fælles erklæring blandt de deltagende organisationer og foreninger fra den europæiske sportsverden.

Erklæringen omhandler emner som forholdet og dialogen mellem ansatte og arbejdsgivere, transferregler, ophavsret på billeder, anti-doping, sportsbetting, korruption og uddannelse.

Læs hele erklæringen her.

Læs hele erklæringen her.