14. 01. 2011

Norge og Finland i finalen i FIFPro Winter Tournament 2011

Finland og Norge møder hinanden i finalen i turneringen for transferfrie fodboldspillere i Oslo. Finland slog Irland mens værterne tog sig af ærkefjenderne fra Sverige.

I de to indledende kampe i FIFPro Winter Tournament vandt Finland over Irland med 2-1 efter scoringer af Jukka Santala, Sean Kelly (straffe) og Tommi Siekkinen.

Norge slog Sverige med 1-0, hvor Jimi Akinyeni blev eneste målscorer. Finalen spilles kl. 15:20, mens bronzekampen gik i gang kl. 14:00