13. 01. 2011

Spillerbog for FIFPro Winter Tournament

Der er kun en enkelt dag til første spark i FIFPro Winter Tournament for transferfrie fodboldspillere. I Oslo vil spillere fra Norge, Sverige, Finland og Irland forsøge at spille sig til en ny kontrakt. Se alle detaljer om deltagerne her.

Alle fire spillerforeninger præsenterer deres spillere i en særlig spillerbog. Bogen indeholder en profil af alle 66 deltagende spillere sammen med beskrivelser af trænerne, holdledere mv.

Klik på billedet forneden for at se bogen.

Til stede ved turneringen vil være en lang række af agenter, trænere og andre delegerede fra forskellige klubber. I morgen, fredag, vil Norge, Sverige, Finland og Irland møde hinanden i kampe, der varer 60 minutter (to halvlege á 30 minutter). Om morgenen vil Finland møde Irland, og Norge tager imod Sverige efterfølgende. Om eftermiddagen vil vinderne spille finale, mens taberne spiller om bronzemedaljen.

Klik på billedet forneden for at se bogen.