05. 01. 2011

Video: Alternativ protest mod manglende løn

Den spanske tredjedivisionsklub Pontevedra valgte at kaste sig ud i en atypisk aktion, da de i protest mod ikke at have fået løn i fem måneder, lagde sig på knæ under kampen mod Lugo.Den finansielle krise kradser også i Spanien, hvor en række klubber ikke betaler spillerne løn. I Hercules i den bedste spanske række har dette stået på i måneder, og i Benidorm har spillerne ikke fået løn siden september. De må samtidig træne uden fysioterapeut og fysisk træner. I den lille klub Pontevedra, hvor lønnen ikke er blevet udbetalt i fem måneder, valgte spillerne at reagere på situationen. Som et symbol på deres afmagt smed de sig på knæ i det første minut af kampen.

Se klippet her.

Inden kampen bar spillerne t-shirts med teksten ”Løsninger nu”. Det er samtidig værd at bemærke, at spillerne fra Lugo, som i øvrigt vandt kampen 3-2, i det minut som aktionen varede, i bedste fair play stil spillede bolden roligt rundt fra spiller til spiller.Den finansielle krise kradser også i Spanien, hvor en række klubber ikke betaler spillerne løn. I Hercules i den bedste spanske række har dette stået på i måneder, og i Benidorm har spillerne ikke fået løn siden september. De må samtidig træne uden fysioterapeut og fysisk træner. I den lille klub Pontevedra, hvor lønnen ikke er blevet udbetalt i fem måneder, valgte spillerne at reagere på situationen. Som et symbol på deres afmagt smed de sig på knæ i det første minut af kampen.

Se klippet her.