17. 01. 2011

Video: Arnar Førsund håber på en ny kontrakt næste uge

Arnar Førsund er optimistisk efter at have vist sit værd på banen foran interesserede klubber.

Arnar Førsund er meget tilfreds med FIFPro Winter Tournament, som han mener, giver spillerne mulighed for at vise deres værd for klubberne. Førsund er optimistisk efter turneringens sidste kamp og satser på, at han vil have en kontrakt inden udgangen af den kommende uge.

Se interviewet med Arnar Førsund her:

Se interviewet med Arnar Førsund her: