01. 02. 2011

Video: Gert Persson: En spillerforening kan hjælpe dig

I forbindelse med European Professional Sportspeoples' Forum udtrykker direktør for den svenske Spillerforening, Gert Persson, vigtigheden af at være medlem af Spillerforeningen.

For at sikre de bedste forhold for sportsudøverne fokuserer den svenske spillerforeningen meget på karrieren efter sporten. I Sverige er der desuden i øjeblikket specielt fokus på forhold omkring a-kasse, som har relevans for de sportsudøvere, som kombinerer sporten med et civilt arbejde.

På nuværende tidspunkt er der opstået en række problemer med forsikring, som tager meget af vores tid,” fortæller Gert Persson.

Spillerforeningerne har arbejdet med sådanne emner i mange år, og vi vil fortsat hjælpe vores medlemmer. Er du ikke medlem, er du meget velkommen til at blive medlem. Vi hjælper med alle de problemer du som sportsudøver kan komme ud for,” afslutter Persson.