31. 01. 2011

Video: Gert Persson: Karriere nummer to er vigtig

Direktør for den svenske spillerforening, Gert Persson, fortæller i forbindelse med European Professional Sportspeoples' Forum om vigtigheden af at hjælpe sportsudøvere med deres karriere nummer to.

I Sverige er de nået langt med at støtte sportsudøverne i deres karriere nummer to men arbejder videre med at forbedre det. Gert Persson anerkender samtidig vigtigheden af European Professional Sportspeoples' Forum, hvor Social Dialogue, dvs. forholdet mellem ansatte og arbejdsgivere, er et punkt på dagsordenen.

Se hele interviewet med Gert Persson her:

Se hele interviewet med Gert Persson her: