20. 01. 2011

Video: Iker Casillas: Det bliver sværere hvert år

Anføreren for Real Madrid og det spanske landshold, Iker Casillas, forlængede sin plads som målmand på FIFPro World XI.

Casillas har været kåret til FIFPros Verdenshold tre gange, og han har desuden vundet EM og VM i den samme periode. Der kan ikke herske tvivl om, at han er verdens bedste målmand i øjeblikket.

Casillas var beæret over, at hans kolleger havde udvalgt ham til bedste målmand. ”Det er fantastisk, fordi det har været en barnedrøm. Når du når hertil, vil du gerne bare blive. Man vil blive på toppen, men man ved også, at det bliver sværere og mere udfordrende for hvert år.

Uden for banen har Casillas taget en anden udfordring op. Han er blevet medlem af bestyrelsen i AFE, den spanske fodboldspillerforening. ”Det er mest for at hjælpe, hvor jeg kan,” forklarede Casillas, da han blev spurgt til motivationen for at melde sig ind i AFE. ”Jeg tror, at hovedårsagen er, at jeg gerne vil hjælpe alle mine medspillere, inklusiv dem i de lavere rangerede klubber. Jeg mener, at mennesker ved at tale og præstere, kan komme til gode overensstemmelser på alle måder.

Se interviewet med Iker Casillas her:

Se interviewet med Iker Casillas her: