31. 01. 2011

Video: Jean Paul Tricart: Social Dialogue er vigtigt for sportsudøverne

Ved European Professional Sportspeoples' Forum udtaler medlem af Europa Kommissionen Jean Paul Tricart sig om Social Dialogue og vigtigheden af at støtte sportsudøverne.

Forummet er en mulighed for at tydeliggøre vigtigheden af Social Dialogue og indsatsen inden for sportsudøvernes vilkår.

"Social Dialogue er en tradition, som søger at finde løsninger for sportsudøverne via sportsudøvere. Det er formålet at sikre passende forhold omkring sportsudøvernes arbejdsprogrammer og at gøre regler og procedurer så repræsentative som muligt," mener Jean Paul Tricart.

Se hele interviewet med Jean Paul Tricart her:

Se hele interviewet med Jean Paul Tricart her: