14. 01. 2011

Video: Jukka Santala som målscorer

Jukka Santala er godt tilfreds med det finske holds sejr over det irske hold, hvor han selv kom i rampelyset med en scoring.På trods af begrænset træning præsterede holdet at levere en god indsats mod et hårdtarbejdende irsk hold, og det finske hold er nu klar til finalekampen. Santala påpeger vigtigheden af at præstere godt i turneringen, fordi den er et åbent vindue for at sælge sig selv til de fremmødte klubber og agenter. Han er generelt meget tilfreds med afholdelsen af FIFPro Winter Tournament, fordi den giver de transferfrie spillere mulighed for at vise deres værd og evner for et bredt publikum.