02. 11. 2012

Real Madrid-spillere stemmer til FIFA FIFPro World XI

De danske fodboldspillere er i disse dage i fuld gang med at stemme til årets kåringer. Verdensholdet, FIFA FIFPro World XI, er bare en af de kåringer, de danske spillere stemmer til. Men det er de ikke ene om.

Overalt i verden har professionelle fodboldspillere mulighed for at præge afstemningen, og senest har verdensstjernerne fra Real Madrid afgivet deres stemmer.

I blandt dem er flere kandidater til at blive valgt til årets FIFA FIFPro World XI såsom Iker Casillas, Sergio Ramos, Xabi Alonso og Cristiano Ronaldo.

- Det er fantastisk at blive valgt, når det er spillere overalt i verden, der stemmer. Der er så mange spillerforeninger, der tager del i afstemningen, og det er dét, der gør det til en kæmpe ære at modtage en sådan hæder, siger målmand Iker Casillas, der allerede har været med på verdensholdet fire gange tidligere.

Se billeder fra seancen herunder.

Se billeder fra seancen herunder.