08. 08. 2012

Sidste chance for at påbegynde Sport Management online-uddannelsen i år

Vi nærmer os sidste chance for at søge ind på Sport Management online-uddannelsen i år - en uddannelse i Study4player Online Academy, der er skræddersyet til at imødekomme de behov for fleksibilitet, man har som elitesportsudøver.

Vi nærmer os sidste chance for at søge ind på Sport Management online-uddannelsen i år - en uddannelse i Study4player Online Academy, der er skræddersyet til at imødekomme de behov for fleksibilitet, man har som elitesportsudøver.Uddannelsen i Sport Management giver dig mulighed for at kombinere din passion for sport og events med en veludviklet forståelse for de forretningsmæssige mekanismer inden for sport, event- og fritidssektoren. Sagt på en anden måde, uddanner du dig til at blive i sport- og eventsektoren, selv efter den aktive karriere som udøver slutter. Læs mere om uddannelsen her.
 
Uddannelsen starter i begyndelsen af september, og det er derfor vigtigt at søge ind HURTIGST MULIGT. Har du spørgsmål til uddannelsen – eller ønsker at søge ind – så kontakt koordinator i Study4player Online Academy, Jesper Thorup, på jesper.thorup@spillerforeningen.dk eller 61 71 31 99.Uddannelsen i Sport Management giver dig mulighed for at kombinere din passion for sport og events med en veludviklet forståelse for de forretningsmæssige mekanismer inden for sport, event- og fritidssektoren. Sagt på en anden måde, uddanner du dig til at blive i sport- og eventsektoren, selv efter den aktive karriere som udøver slutter. Læs mere om uddannelsen her.
 
Uddannelsen starter i begyndelsen af september, og det er derfor vigtigt at søge ind HURTIGST MULIGT. Har du spørgsmål til uddannelsen – eller ønsker at søge ind – så kontakt koordinator i Study4player Online Academy, Jesper Thorup, på jesper.thorup@spillerforeningen.dk eller 61 71 31 99.

Tilbage