17. 08. 2012

Sportsalumni.dk starter op igen med møder om 'Professionel passion' og 'Personlig effektivitet'

Sommeren går på hæld og den nye møderække i Sportsalumni.dk starter op.

Sommeren går på hæld og den nye møderække i Sportsalumni.dk starter op.Programmerne for de 2 kommende møder i henholdsvis København og Århus ser ud som følger:

Netværksmøde København
18. september 2012 kl. 18-21
Vært: Ernst & Young, Gyngemose Parkvej 50, 2860 Søborg
Tema: Professionel passion
Indhold: Professionel Passion er et begreb som er udviklet af Christian Stadil. Vi netværker med afsæt i Professionel Passion - der handler om finde hen, hvor du "gør det du brænder for, og brænder for det du gør - også i arbejdslivet". Kom under alle omstændigheder for at netværke - du vil med stor sandsynlighed blive "skubbet til" og få sat en masse tanker i gang med værdi for din videre karriere.
Netværksfacilitator og oplægsholder: Christian Stadil

Netværksmøde Jylland
27. september 2012 kl. 18-21
Vært: Spar Nord, Sønder Allé 11, 8000 Århus C
Tema: Personlig effektivitet
Indhold: Du får desuden interessant input om personlig effektivitet, som vi efterfølgende behandler i vores networking session, hvor Christian Hjermind sætter fokus på "7 gode vaner". Kom under alle omstændigheder for at netværke - du vil med stor sandsynlighed blive "skubbet til" og få sat en masse tanker i gang med værdi for din videre karriere.
Netværksfacilitator og oplægsholder: Christian Hjermind
Tilmelding: Hurtigst muligt til rasmus.haagensen@spillerforeningen.dk

Sørg for at få meldt dig til hurtigst muligt og hvis du kender en eller flere, der kan være interesserede i at deltage må du meget gerne give os en melding.

Er du ikke allerede medlem, kan du ansøge om det på www.sportsalumni.dk.

Vi ses til input og networking!Programmerne for de 2 kommende møder i henholdsvis København og Århus ser ud som følger:

Netværksmøde København
18. september 2012 kl. 18-21
Vært: Ernst & Young, Gyngemose Parkvej 50, 2860 Søborg
Tema: Professionel passion
Netværksfacilitator og oplægsholder: Christian Stadil

Netværksmøde Jylland
27. september 2012 kl. 18-21
Vært: Spar Nord, Sønder Allé 11, 8000 Århus C
Tema: Personlig effektivitet
Netværksfacilitator og oplægsholder: Christian Hjermind
Tilmelding: Hurtigst muligt til rasmus.haagensen@spillerforeningen.dk

Er du ikke allerede medlem, kan du ansøge om det på www.sportsalumni.dk.

Vi ses til input og networking!