27. 11. 2012

Tilbud fra Bravo Tours på solferie i december

Tag din familie med på solferie i julen. Bravo Tours tilbyder nu Spillerforeningens medlemmer billige rejser i december 2012.

Inkluderet i prisen rejserne er:

• Transport fra/til lufthavn og hotel
  • Mad ombord på flyet på ud- og hjemrejse
  • Diverse flytillæg
  • Danske rejseledere

En af de mange rejser er fra Kastrup/Billund til Fuerteventura d. 19. december. Her vil man komme til at bo på hotellet Club Atlantis. En uge her koster 5.898 kr. per person – du sparer op til 2.000 kr.! Prisen for børn er 2.798 kr. per barn under 15 år.

Se mange andre rejser på bravotours.dk/spillerforeningen

Inkluderet i prisen rejserne er:

• Transport fra/til lufthavn og hotel
  • Mad ombord på flyet på ud- og hjemrejse