31. 10. 2012

VdF og Salzburg finder løsning på tvist

Den østrigske spillerforening, VdF, har i samarbejde med Red Bull Salzburg fundet en løsning på problemerne med to forviste spillere. VdF har derfor droppet de retslige skridt imod de østrigske mestre.

Leonardo og Joaquín Boghossian blev i sidste måned forvist fra at træne med Red Bull Salzburgs førstehold på trods af, at dette var en ulovlig handling ifølge den kollektive overenskomst. Nu er der dog fundet en løsning på de to spilleres tvist med den østrigske mesterklub.

Leonardos og Salzburg blev i tirsdags enige om at ophæve kontrakten og Leonardo, som blev repræsenteret af VdF, er meget tilfreds med, at der nu er fundet en fornuftig løsning, og han ser nu frem til en lysere fodboldfremtid.

VdF’s generel manager, Rudi Novotny, er også tilfreds med sagens udfald:

- Det er rigtig godt, at vi og klubben er blevet enige om en hurtig løsning og på den måde undgår en retssag, siger Novotny.

Det lykkedes også spillerforeningen at blive enige med Salzburg om Boghossians fremtid. Han fortsætter sin træning i FC Liefering, der samarbejder med Red Bull Salzburg, efteråret igennem, og vil derefter få mulighed for at skifte klub.

I sidste uge truede VdF Red Bull Salzburg med en retssag og fordømte klubbens opførsel over for deres spillere.

VdF’s generel manager, Rudi Novotny, er også tilfreds med sagens udfald: