05. 11. 2012

Zaza og Vingaard med Giv Racismen Det Røde Kort på skolebesøg

Giv Racismen Det Røde Kort var i sidste uge på skolebesøg i Nørresundby og på Nørrebro.

Som en del af kampagnen Giv Racismen Det Røde Kort tages der rundt på uddannelsesinstitutioner over hele Danmark. Formålet med disse besøg er at fremme positiv integration og komme børn og unges fordomme om racisme og diskrimination til livs. Med fodboldspillere som rollemodeller fungerer disse skolebesøg som et uddannelseselement i Spillerforeningens kampagne, Giv Racismen Det Røde Kort.

- Vi vil gerne holdningsbearbejde, og derfor er det altafgørende at komme ud på skoler for at få ungdommen til at tage afstand fra den racisme, vi desværre stadig ser. Det siger Simon Christensen, der er direktør i Player Social Responsibility.

I uge 44 var det så blevet tid til at gæste Løvvangsskolen i Nørresundby og Guldberg Skole på Nørrebro i København. Som det fremgår af billederne var Giv Racismen Det Røde Kort assisteret af Karim Zaza fra FC Hjørring og Martin Vingaard fra FC København.