26. 09. 2013

Danske fodboldspillere i direkte golfduel

Mandag den. 23. september blev der afholdt Ryder Cup for danske fodboldspillere på Himmerland Golf & Spa ResortMandag afholdt Spillerforeningen, Made in Denmark og Himmerland Golf & Spa Resort fodboldspillernes Ryder Cup, hvor tidligere og nuværende danske fodboldstjerner mødtes i en direkte golfduel. Holdene var opdelt i Øst og Vest, hvor Jylland repræsenterede Vest og Fyn og Sjælland repræsenterede Øst.

Herunder ses et udklip fra duellen, som blev vundet af Østholdet med Peter Schmeichel og John Faxe Jensen i spidsen.