02. 01. 2013

Fetai nyder trygheden i Tyrkiet

Fodboldspilleren Bajram Fetai nyder for øjeblikket livet i Tyrkiet, og frygter ikke problemer med løn og udbetalinger, da han har Spillerforeningen i ryggen.

27-årige Bajram Fetais fodboldkarriere har bragt angriberen vidt omkring i det europæiske landskab. Således har den tidligere B93’er været på kontrakt i klubber som Silkeborg, FC Nordsjælland og Lyngby, såvel som udenlandske klubber som Glasgow Rangers og Inverness og nu tyrkiske Denizlispor, der frister en tilværelse i den næstbedste tyrkiske række.

Netop tyrkisk fodbold kan være en svær størrelse, hvilket andre danske spillere tidligere har oplevet. Blandt andet havde forsvarsspilleren Jonas Troest svært ved at få sine penge udbetalt i den tyrkiske klub Konyaspor, lige som angriberen Rajko Lekic har haft sit besvær i det tyrkiske.

For Bajram Fetai er der dog ingen frygt for at blive taget ved næsen. Livet i Denizlispor kører som forventet, hvorfor angriberen gerne vil blive et år til, og skulle det gå galt, har Fetai en god støtte i den danske Spillerforeningen.

- Jeg hører lidt rundt omkring. Vi havde en engelsk spiller, som ikke fik løn i fem måneder og derfor smuttede. Men jeg har ikke selv oplevet nogen problemer, og jeg er også ganske tryg. Jeg har en FIFA-kontrakt og den danske Spillerforening bag mig, så går det galt, så kan jeg hurtigt komme ud af min aftale, siger Fetai til bold.dk.

- Vi skal virkelig sætte pris på Spillerforeningen i Danmark. De tyrkiske spillere har ikke samme den opbakning, og derfor oplever de også mange flere problemer end os, der kommer fra andre steder i Europa, siger angriberen, der står over for en lidt speciel option på en forlængelse.

- Hvis vi rykker op i den bedste række, så gælder optionen ikke. Så er jeg fri, og vi skal i så fald forhandle en ny kontrakt, hvis jeg skal blive. Hvis vi ikke rykker op, har klubben en option på et år mere. og de skal senest i april tage stilling til, om de vil udnytte den. Jeg er faldet fint til og er glad for at være her, så jeg tager gerne et år mere, hvis det er det, de vil, siger angriberen.

Bajram Fetai har scoret fire gange i 14 kampe for Denizlispor, der i øjeblikket er placeret på 12.-pladsen i den næstbedste tyrkiske række.

Foto © Per Kjærbye / Fodboldbilleder.dk

Foto © Per Kjærbye / Fodboldbilleder.dk