10. 01. 2013

FIFPro Winter Tournament afholdes i dag

Den internationale spillerforening, FIFPro, afholder i dag den årlige FIFPro Winter Tournament i Oslo. Det er tredje gang, at turneringen løber af stablen. I år deltager Finland, Irland, Norge og Sverige.

Valhall Arena i Oslo danner torsdag rammen om den tredje udgave af FIFPro Winter Tournament, der er en fremvisningsturnering for transferfrie spillere.

Til stede ved turneringen vil være en lang række af agenter, trænere og andre delegerede fra forskellige klubber, hvorfor spillerne får rig mulighed for at vise sig frem for en potentiel ny klub.

Turneringen, der afholdes for tredje gang, har tidligere været med til at skaffe flere spillere en ny klub, og igen i år forventer arrangørerne et stort opbud fra interesserede klubber.

Samtlige deltagende spillere er at finde i den officielle turneringsbog, ligesom der er et interview med Suzanne Bakker, der er talskvinde i FIFPro.