29. 04. 2013

Gareth Bale i dobbelt præmierus

Stjerneskuddet Gareth Bale er blevet forgyldt hele to gange af sine kolleger fra de bedste engelske rækker under årets kåringer af den engelske spillerforening.

Gareth Bale er en særdeles populær mand blandt Spurs’ fans, men nu har han også bevis for, at han er respekteret blandt sine kolleger i de bedste engelske fodboldrækker. De engelske topspillere har netop kåret ham til både Player of the Year og Young Player of the Year.

- Det føles fantastisk at vinde, og jeg er lykkelig for det. Det er en stor ære. At blive valgt af sine egne, er én af de største ting i den her sport, siger Bale efter kåringerne.

Bale kom til Tottenham i 2007 efter en sprudlende ungdomskarriere i Southhampton, hvor han flyttede til fra hjembyen i Wales. Direktøren for den engelske Spillerforening er heller ikke sen til at sammenligne Bale med én af de bedste spillere i walisisk fodboldhistorie:

- Gareth har haft en fuldstændig fantastisk sæson. Han har den samme påvirkning på walisisk fodbold som Ryan Giggs.