03. 04. 2013

LO Plus: Tid til tjek - der er penge at spare!

LO Plus tilbyder dig nu et gratis og uforpligtende tjek fra fire samarbejdspartnere, så du kan se, om der er penge at spare for dig. Alt sammen fordi du er medlem af Spillerforeningen.

Det er andet år i træk, at LO Plus tilbyder medlemmer af Spillerforeningen et gratis tjek – og for mange er der vitterlig penge at spare.

Erfaringen viser, at rigtig mange mennesker ikke bruger tid på at tjekke priser, og de ved ofte ikke hvor de kan spare penge. Flere glemmer oven i købet at de har et fordelskort, der giver rabatter.

- Det er vores opgave at hjælpe medlemmerne med at få mest muligt ud af deres penge. Og det er præcis derfor, at vi nu tilbyder et gratis tjek, siger Henrik Feldborg fra LO Plus.

- Tilmelder du dig, har vi i år lavet en aftale med fire forskellige virksomheder. Det drejer sig om Alka Forsikring, Synoptik, Dansikring Direct samt LO Plus Guldkort. De giver dig et gratis og helt uforpligtende tjek af, hvor meget du kan spare, forklarer Henrik Feldborg.

Sådan får du et LO Plus Tjek
Hvis du er interesseret i at få et LO Plus Tjek og høre mere om dine muligheder for at spare penge, kan du gå ind på www.loplus.dk/tidtiltjek. Her kan du krydse af, hvilke områder du ønsker et tjek af, hvorefter du bliver ringet op og får et uforpligtende rabattjek.

Du kan også læse mere om dine fordele med LO Plus kort her.

Sådan får du et LO Plus Tjek

Du kan også læse mere om dine fordele med LO Plus kort her.