10. 04. 2013

Online uddannelse: Få en profil i salg!

Akademiuddannelsen i International Handel og Markedsføring - en uddannelse under Study4player Online Academy - åbner nu op for tilmelding til faget "Strategisk salg". Faget påbegyndes d. 9. august og kan tages separat eller som led i akademiuddannelsen.

I "Strategisk salg" får du kompetencer til effektivt at gennemføre salg på konsumentmarkedet og B-t-B markedet ved anvendelse af relevante salgsteknikker. Faget giver dig kompetencer og færdigheder i at planlægge og gennemføre salgsmøder og andre typer af salg. Du får derudover forståelse for salgsledelse og betydningen af sælgers rolle i en virksomhed.

Indhold:

• Sælgers opgaver
• Salgsteknik
• Spørgeteknik
• Segmentering
• Emnegenerering
• Salgsbrevet
• Telefonsalg og mødebooking
• Præsentationsteknik
• Forhandlingsteknik
• Indvendingsbehandling
• Kommunikationsmodeller
• Salgsledelse
• Motivationsteorier
• Planlægning af salget
• Værdibaseret salg
• Personlig planlægning
• Stresshåndtering
• After sales service.

Du kan læse mere om akademiuddannelsen i International Handels og Markedsføring under Study4player Online Academy.

For yderligere info om dine muligheder (og evt. tilmelding til faget) kontakt koordinator i Study4player, Jesper Thorup, på mail jesper.thorup@spillerforeningen.dk eller telefon 61713199.

Indhold:

• Sælgers opgaver