24. 09. 2013

Phillippe Piat nomineret som FIFPro-præsident

FIFPros bestyrelsesmedlemmer har valgt at nominere Phillippe Piat til FIFPro-præsident for de næste fire år.Bestyrelsen har nomineret Phillippe Piat til stillingen som præsident for FIFPro for perioden 2013-2017. Den endelige godkendelse vil foregå ved FIFPro-kongressen den 22. oktober.

Piat er i skrivende stund præsident for den franske spillerforening, UNFP, og har tidligere været FIFPro-præsident fra november 2005 til november 2007.

Brendan Schwab (Australien), Luis Rubiales (Spanien) og Rinaldo Martorelli (Brasilien) er blevet valgt som vicepræsidenter for samme periode.

Bestyrelsen 2013-2017:

Permanente medlemmer
Philippe Piat (Frankrig)
Luis Rubiales (Spanien)
Bobby Barnes (England)
Louis Everard (Holland)
Leonardo Grosso (Italien)

FIFPro Division Europe
Mads Øland (Danmark)
Dejan Stefanovic (Slovenien)

FIFPro Division Americas
Rinaldo Martorelli (Brasilien)
Fernando Revilla (Peru)

FIFPro Division Africa
David Mayebi (Cameroun)

FIFPro Division (Asia/Oceania)
Brendan Schwab (Australien)Bestyrelsen har nomineret Phillippe Piat til stillingen som præsident for FIFPro for perioden 2013-2017. Den endelige godkendelse vil foregå ved FIFPro-kongressen den 22. oktober.

Bestyrelsen 2013-2017:

Permanente medlemmer