08. 02. 2013

Solrige tilbud fra Bravo Tours i maj og juni

Tag med Bravo Tours på ferie med hele familien i maj og juni. Spillerforeningens medlemmer tilbydes nu særlige tilbud på rejser til forskellige destinationer i Sydeuropa.Husk: Prisen på rejserne inkluderer altid:

• Transport fra/til lufthavn og hotel
• Mad ombord på flyet på ud- og hjemrejse
• Diverse flytillæg
• Danske rejseledere

Bravo Tours kan som eksempel tage dig med til solrige Kreta med afrejse 31. maj for kun 4.298 kr. pr. person. Prisen inkluderer indlogering i 2-værelses lejlighed. Der er afgang fra både Billund og Kastrup og du ender med en besparelse på 800 kr. for hele turen.

Se flere gode tilbud her

Husk: Prisen på rejserne inkluderer altid:

• Transport fra/til lufthavn og hotel
• Mad ombord på flyet på ud- og hjemrejse