23. 01. 2013

Transfervinduet lukker 31. januar kl. 23:59

Med udgangen af januar slutter også muligheden for at skifte klub for de danske spillere i landets fodboldrækker. Der er få dage til at transfervinduet smækker i. Torsdag den 31. januar kl. 23.59 er sidste udkald for, at alle formelle papirer for en ny kontrakt skal være underskrevet og i hænderne på DBU. Det drejer sig om alle skriftlige formaliteter som fx din nye kontrakt og ophævelsesaftalen med den gamle klub.

Som spiller må du højest skifte klub to gange inden for den samme sæson og højest spille officielle kampe for to klubber i én sæson – også selvom du er omfattet en udlejningsaftale.

DBU’s regler for kontraktskifte kan i særlige tilfælde omgås, og du kan som arbejdsløs kontraktspiller i nogle tilfælde få dispensation til at skifte til en anden dansk klub uden for de officielle overgangsperioder. Du kan læse mere om vilkårene for dispensationen her.

Har du spørgsmål i forbindelse med kontraktforhandlinger eller lignende, er du altid velkommen til at kontakte os.Der er få dage til at transfervinduet smækker i. Torsdag den 31. januar kl. 23.59 er sidste udkald for, at alle formelle papirer for en ny kontrakt skal være underskrevet og i hænderne på DBU. Det drejer sig om alle skriftlige formaliteter som fx din nye kontrakt og ophævelsesaftalen med den gamle klub.