27. 06. 2014

Hold dig i form med Spillerforeningen og Protreatments preseason-træning

Spillerforeningen arrangerer vanen tro preseason-træning. I år i samarbejde med Protreatment. Træningen er ikke blot forbeholdt de spillere, der måtte stå uden kontrakt, men også dem, der vil holde formen ved lige.

Hvis du er transferfri 1/7 kan du tilmelde dig Spillerforeningens transferliste her.

Når Spillerforeningen fra på mandag inviterer til preseason-træning, er dørene åbne for alle – både dem, der er transferfrie og jagter en ny kontrakt, og dem, der ’blot’ vil holde formen ved lige.

Mens løbeturen eller selvtræningen selvsagt må klares på egen hånd, giver Spillerforeningens preseason-træning mulighed for at holde formen ved lige sammen med kollegaerne. Det gælder både i forhold til de fysiske såvel som tekniske aspekter.

Preaseason-træningen, der finder sted på Fremad Valbys baner fra den 30. juni til den 16. juli, er dermed en oplagt mulighed for at holde formen ved lige sammen med andre spillere på samme niveau.

Sidste år deltog eksempelvis Jens Rinke og Morten H. Jensen, og begge spillere havde en utrolig god oplevelse med træningen. Læs om deres oplevelser her:

Jens Rinke: Jeg kan kun anbefale kontraktløse at deltage i Spillerforeningens træning

Morten H. Jensen: FIFPro Tournament gav mig kamptræning på højt niveau og nye klubmuligheder

Træningstider 17.00-18.30 på Fremad Valbys baner på Julius Andersensvej 8, 2450 København SV:
Mandag den 30/6
Onsdag den 2/7
Torsdag den 3/7
Mandag den 7/7
Onsdag den 9/7
Torsdag den 10/7
Mandag den 14/7
Tirsdag den 15/7
Onsdag den 16/7

Tilmelding og information
Kontakt Kresten Blæsild på kresten.blaesild@spillerforeningen.dk, hvis du som medlem af Spillerforeningen er interesseret i at deltage i træningen og turneringen.

Mandag den 30/6
Onsdag den 2/7