08. 08. 2014

Jonas Jensen i JV: Klubberne stiller urimelige OK-krav til spillerne

EfB-spilleren Jonas Jensen mener, at klubberne stiller urimelige overenskomstkrav. Det skriver han i et læserbrev til Jyske Vestkysten.

- Ville du arbejde 48 timer om ugen for 3.400 kr. om måneden? Ville du tillade forskelsbehandling på din arbejdsplads - så du eksempelvis fra dag til anden kunne blive sat til at arbejde alene efter lukketid, længe efter dine kollegaer var taget hjem?

Læs hele hans læserbrev, der blev bragt i Jydske Vestkysten fredag den 1. august, (.pdf) her.- Ingen vil have arbejdsvilkår, som gør det muligt at drive rovdrift på de ansatte. Ja, måske lige på nær fodboldklubberne og Divisionsforeningen... Det er i hvert fald den tanke jeg sidder tilbage med, når jeg står på sidelinjen, og følger fodboldklubbernes håndtering af overenskomstforhandlingerne mellem os elitefodboldspillere og Divisionsforeningen, skriver Jonas Jensen blandt andet og tilføjer: