07. 07. 2014

Ousager i Stiften: Der er mange skyggesider ved at spille fodbold

Århus Stiftstidende bragte fredag den 4. juli en artikel om Emil Ousager. Den tidligere AGF'er er tilknyttet Study4player. Han mener, at uddannelse kan imødekomme nogle af fodboldens skyggesider.

Læs hele artiklen her.- Jeg startede med at uddanne mig af den simple årsag, at jeg havde for meget tid til mig selv, når jeg var færdig med træning. Jeg havde nogle lange eftermiddage, hvor jeg brugte tiden på ufornuftige ting, og jeg kunne mærke, at jeg havde brug for at bruge mit hoved igen. Spillerforeningen fortalte så om Study4Player, og så kom jeg hurtigt i gang, for der skulle simpelthen ske noget, udtaler Ousager blandt andet til Stiften.

Læs hele artiklen her.