10. 06. 2014

Spillerforeningen og Protreatment i samarbejde om Preseason-træning

Spillerforeningens sommertræning og Protreatments Preseason-træning lægges sammen.

Som et led i at optimere landets bedste fodboldspilleres muligheder for at holde sig i form lancerer Spillerforeningen nu et samarbejde med Protreatment. Protreatment har i forvejen en række af landets bedste fodboldspillere til genoptræning og preseason-træning og vil med start fra 30/6 være til stede ved nogle af Spillerforeningens træningssessions for kontraktløse, hvor de blandt andet vil stå for fysiske øvelser.

Thomas Jørgensen, Protreament udtaler:

- Vi er glade for samarbejdet med Spillerforeningen, der blandt andet betyder, at vores klienter i endnu højere grad får mulighed for at deltage i spilrelaterede øvelser med bold og vi ser frem til at komme med på banen.

Kresten Blæsild, Spillerforeningen siger:

- Vi har i efterhånden mange år stået for sommertræningen for at give vores medlemmer de bedst mulige vilkår for at holde sig i form med ligestillede og for at hjælpe nogle i kampen for at få sig en ny kontrakt. Det nye samarbejde med Protreament og deres yderst kompetente medarbejdere vil forbedre vilkårene for vores medlemmer yderligere.

Træningstider 17.00-18.30 på Fremad Valbys baner på Julius Andersensvej 8, 2450 København SV:
Mandag den 30/6
Onsdag den 2/7
Torsdag den 3/7
Mandag den 7/7
Onsdag den 9/7
Torsdag den 10/7
Mandag den 14/7
Tirsdag den 15/7
Onsdag den 16/7

Tilmelding og information
Kontakt Kresten Blæsild på kresten.blaesild@spillerforeningen.dk, hvis du som medlem af Spillerforeningen er interesseret i at deltage i træningen og turneringen.

Du kan læse mere om FIFPro Tournament her.

Thomas Jørgensen, Protreament udtaler:

Kresten Blæsild, Spillerforeningen siger:

Mandag den 30/6
Onsdag den 2/7
Torsdag den 3/7
Mandag den 7/7
Onsdag den 9/7
Torsdag den 10/7
Mandag den 14/7
Tirsdag den 15/7
Onsdag den 16/7

Tilmelding og information

Du kan læse mere om FIFPro Tournament her.