06. 07. 2015

Ændrede tider for Spillerforeningens preseason-træning

Der er blevet ændret i planerne for Spillerforeningens preseason-træning. Ændringerne betyder, at der i den kommende uge er træning mandag, tirsdag og torsdag.

Spillerforeningens preseason-træning er i fuld gang. Planerne for træningen er dog blevet ændret. Det betyder, at der i denne uge er træning mandag, tirsdag og torsdag. Ændringerne skyldes, at Spillerforeningens hold i weekenden tabte til Polen i FIFPro Tournament.

I denne uge er det Erik Rasmussen, Klavs Rasmussen og Emeka Andersen, der styrer Spillerforeningens preseason-træning. Mens datoerne for træningen er blevet ændret, er tidspunkt og sted fortsat uændret. Træningen foregår således på Fremad Valbys baner på Julius Andersensvej 8, 2450 København SV. fra klokken 17:00-18:30.

Der er træning følgende dage kl. 17.00-18.30:

• Tirsdag den 7/7
  • Torsdag den 9/7