01. 10. 2015

Kenneth Stenild: Studierne er et frirum og en fremtidssikring

Mens Kenneth Stenild jagter fodbolddrømmen i udlandet jonglerer han med fodbold, job og uddannelse.

Kenneth Stenild har mange bolde i luften. Foruden at spille fodbold i den norske klub Fram Larvik, arbejder han på deltid samtidig med at han studerer. Kenneth Stenild, der blandt andet har spillet i AaB, Sønderjyske og AC Horsens, har med andre ord nok at se til i hverdagen.

Læs også: Tilmeld dig Fodboldens Exitseminar

- Min hverdag med fodbold og arbejde gør det umuligt for mig at følge en normal skolegang. Jeg arbejder hele formiddagen og er til træning om eftermiddagen, fortæller Kenneth til VUC.nu, der samarbejder med study4player om at tilbyde fleksible tilbud til elitesportsudøvere.

Og den fleksibilitet sætter Kenneth ikke overraskende pris på. For studierne giver både et frirum, mens det fremtidssikrer den 28-årige målmand.

Læs også: Ny uddannelsesrådgiver: Jeg vil ikke lyde frelst

- Da jeg var yngre, levede og åndede jeg for fodbold. Jeg gad slet ikke tænke på studier. Men nu, hvor jeg er kommet i gang med studierne, synes jeg faktisk, at det har givet mig meget. Udover at det er et dejligt frirum, at man skal bruge hovedet til noget andet, så er det rent faktisk med til at fremtidssikre mig.

- Det er en god kombination med fodbold, job og fjernundervisning, for så er jeg sikker på, at jeg har noget at falde tilbage på, når jeg en dag stiller fodboldstøvlerne på hylden, understreger Kenneth Stenild.

Study4player Online Academy
Går du selv med overvejelser om at tage en HF – eller opkvalificere dig med HF enkeltfag – kan du læse mere i Study4player Online Academy. Her kan du også læse om dine andre online uddannelsesmuligheder.

Har du spørgsmål til online uddannelserne er du velkommen til at kontakte koordinator i Study4player Online Academy, Jesper Thorup, på mail jesper.thorup@spillerforeningen.dk eller telefon 61 71 31 99.

Læs hele interviewet med Kenneth Stenild her