09. 10. 2015

Tilmeld dig Fodboldens Exitseminar

Tilmeld dig første udgave af Fodboldens Exitseminar. Løbende tilmelding

Fodboldens Exitseminar afholdes for første gang 17. november 2015 kl. 15:00-20:00 på Brøndby Stadion. Arrangementet afholdes af 4player i samarbejde med Spillerforeningen og Divisionsforeningen som følge af fodboldens overenskomst.

Spiller - TILMELD DIG HER

Tilmeldingsfrist: Løbende tilmelding

(Ved tilmelding bedes du prioritere, hvilke workshops, du helst vil deltage i. Vi fordeler herefter på bedst mulig vis.) Se invitation her

Partnere, uddannelsesansvarlige og øvrige inviterede bedes tilmelde sig på mail tiljesper.kristensen@spillerforeningen.dk

På programmet har vi flere interessante oplæg om overgangen fra fodbold til civil karriere, udarbejdelse af CV/karriereplan samt workshops inden for iværksætteri, DBU træneruddannelse, online uddannelse og networking.

Spillere vil desuden have mulighed for at møde virksomheder og uddannelsessteder fra 4players partnerkreds.

Vi har et ønske om, at så mange spillere som muligt deltager. Vigtigheden af at deltage er størst for de ældste spillere, så spillere over 25 år bør deltage. Motiverede spillere under 25 år er også velkomne.